A Múlt árnyai

Welcome,you are looking at books for reading, the A Múlt árnyai, you will able to read or download in Pdf or ePub books and notice some of author may have lock the live reading for some of country. Therefore it need a FREE signup process to obtain the book. If it available for your country it will shown as book reader and user fully subscribe will benefit by having full access to all books. Click and join the free full access now.

A csodák tanítása

A csodák tanítása [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9635292457
Author: ,
Publisher: Édesvíz Kiadó
File Size: 1493 KB
File Format: Pdf
Read Count: 6773914

GET EBOOK

A csodák tanítása by , Book Resume:

A csodák tanítása - A Course in Miracles immáron több millió ember életét változtatta meg. Ez a három részből álló könyv egy 1965-ben kezdődött belső diktálás során érkezett az amerikai Columbia Egyetem egyik pszichológusához, Helen Schucmanhoz. A Kruzus anyaga először 1976-ban jelent meg a Foundation for Inner Peace (Belső Béke Alapítvány, USA) jóvoltából. Azóta közel ötven országban több, mint 1.500.000 példányát vásárolták meg. Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti. Ami valótlan, az nem létezik. Ebben rejlik Isten békéje. Így kezdődik A csodák tanítása, alapvető különbséget téve valós és valótlan dolgok, tudás és érzékelés között. A tudás maga az igazság – egyetlen törvény, Isten, avagy a szeretet törvénye alapján. Az igazság megváltoztathatatlan, örökkévaló és minden ellentmondástól mentes. Előfordulhat, hogy valaki nem ismeri, de ettől még nem változik meg, továbbra is érvényes marad Isten teremtésének egészére, és bizony csak az valódi, amit Ő teremtett. Az igazság túlmutat a tanuláson, mert túlmutat az időn és minden folyamaton. Nincs ellentéte, nincs kezdete és nincs vége. Egyszerűen csak létezik. Az érzékelés világa ugyanakkor az idő, a változás, a kezdetek és végek világa, amely nem a tényeken, hanem a tények értelmezésén alapul. A születés és halál világa ez, amely a szükség, a veszteség, az elkülönülés és az elmúlás hiedelmeire épül. Nem megadatik nekünk, hanem mi magunk sajátítjuk el; szelektív az érzékelés miatt, megbízhatatlanul működik, és pontatlan értelmezéseket hív életre. A megbocsátás szolgál számunkra az emlékezés eszközéül, a megbocsátás által fordul visszájára a világ gondolkodása. Ha megfeledkezünk tévképzeteinkről, és múltunk egyetlen darabkája sem korlátoz már bennünket, emlékezni fogunk Istenre. A tanulás csak eddig juthat. Ha készen állunk, Maga Isten fogja megtenni az utolsó lépést, hogy visszatérhessünk Hozzá.

Kísértő múlt

Kísértő múlt [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 6156237747
Author: A.J.AVANS
Publisher: Ágenda Kiadó
File Size: 339 KB
File Format: Pdf
Read Count: 1786188

DOWNLOAD

Kísértő múlt by A.J.AVANS Book Resume:

Adott egy erős nő, és egy veszélyes férfi! Egy tiltott kapcsolat, két rivális család, és egy vérre menő viszály, ami nemzedékek óta mérgezik a leszármazottak életét. Nem ismerős? Amikor a Mclewitt klán Laurája, és a Davidson klán Done-ja titkos kapcsolatba kezd, még nem sejthetik, hogy az életüket kockáztatják. A titkuk rossz kezekbe kerül, és elárulják őket. A lányt egy éjszaka alatt eltüntetik az államokból, míg a férfi napokig küzd az életéért. Tíz év telik el, mikor egy szörnyű tragédia kapcsán Laura végre hazatérhet, és megkezdheti bosszúhadjáratát. De szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy nem minden az, aminek látszik, és fenekestül felfordult minden körülötte. Visszatérése mindkét klánnak alapos fejtörést okoz, mivel felkavarja az állóvizet. Olyan események sorozata indul el, amihez nagy elszántság, és bátorság kell, hogy útjuk végére érhessenek. Betekintést nyerhetünk nem csak a jelen történéseibe, hanem a múlt eseményeibe is. A főhősnőnk vívódását és küzdelmeit követhetjük nyomon, amit a szerelem, és a család iránti gyűlölet vált ki. Ahogy telnek a napok, életeket megváltoztató titkokra derül fény, mígnem egy összeesküvés végre kiutat mutat az alvilág mocskából. De hamar kiderül, hogy mindennek meg van az ára. Laurának döntenie kell élet és halál felett, miközben felveszi a harcot a szerelem nevében, hogy megvédje gyermekét, és megküzdjön Done haragjával is.

Eltitkolt múlt

Eltitkolt múlt [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 6155596298
Author: Anne L. Green
Publisher: Publish and More Kft
File Size: 1889 KB
File Format: Pdf
Read Count: 2740766

DOWNLOAD

Eltitkolt múlt by Anne L. Green Book Resume:

Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró? "Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?" De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá? Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál. Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni? Anne L. Green harmadik regénye még a korábbiaknál is szenvedélyesebb és fordulatosabb. Az írónő sikerkönyveiben már bizonyította, hogy csak egyetlen dolog állandó az életben: mindig minden változhat.

Acélba zárt múlt

Acélba zárt múlt [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9638996420
Author: Oliver Moor
Publisher: Schneider István
File Size: 1360 KB
File Format: Pdf
Read Count: 7455420

DOWNLOAD

Acélba zárt múlt by Oliver Moor Book Resume:

A sötét középkor hajnalán az emberi élet nem sokat számított. Tolvaj és orgyilkos szekták tucatjával nőttek, akár a gombák egy kiadós eső után. Egy közülük azonban sokkal régebbi időkben gyökerezik. A Kariotiak alapító atyái a krisztusi időkből származnak. Karioti Júdás árulásának jelképét viselik nyakukban - a harminc ezüstpénzt -, akár egy talizmánt. Tetteik messze földön hírhedtek voltak, így a köznép méltán emlegette őket eképpen: "A véres kéz apostolai." Most 1980-at írunk. Egy borús, hideg, esős napon felborul a londoni belváros élete. Egyetlen férfi bőrére vadászik a szindikátus és a Scotland Yard is. Menekülni kényszerül, holott fogalma sincs, hogy miért. Mikor azonban elrabolják a kedvesét, véres hadjáratba indul, hogy kiszabadítsa. Marv Francis Burningham a Scotland Yard nyomozótisztje fel akarja göngyölíteni az ügyet, de mindig késve érkezik a tett helyszínére. A hátrahagyott romok, és holttestek alapján azonban szépen lassan kioldódnak előtte az ügy kusza szálainak csomói.

Egy őrült történet

Egy őrült történet [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9634247083
Author: Egri Zsanna ,Hauser Tamás,Kocsis Nagy Noémi,Violet C. Landers,Saláth Barbara,Szamilák Tünde,Tiszlavicz Mária
Publisher: Publio Kiadó Kft.
File Size: 669 KB
File Format: Pdf
Read Count: 9180091

DOWNLOAD

Egy őrült történet by Egri Zsanna ,Hauser Tamás,Kocsis Nagy Noémi,Violet C. Landers,Saláth Barbara,Szamilák Tünde,Tiszlavicz Mária Book Resume:

Négy fiatal – egy megfásult sebészrezidens, egy dögös plázacica, egy lázadó vadóc és egy félénk kiskamasz – összetalálkozik egy hétköznapi parkolóban. Akkor még nem sejtik, hogy egy óriási hatalom fog lecsapni rájuk. Érdekes utasításokat és hátborzongató jeleket követve vágnak neki az ésszerűtlen megpróbáltatásoknak. Miközben furcsánál furcsább helyekre sodródnak Amerikán át Mexikóig, a rendőrség nagy erőkkel indul a keresésükre. Egyiküket elrabolják, míg a többiek útját keresztezi egy titokzatos indián és egy nyugalmazott hadnagy... Idővel ráébrednek, hogy különös kalandjukban csakis egymásban bízhatnak. Hét író, egy történet, temérdek meglepetés és még több kérdés. A válaszokat pedig a sorokban találod!

Lathea 4.

Lathea 4. [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9634245188
Author: S. Bardet
Publisher: Publio Kiadó Kft.
File Size: 363 KB
File Format: Pdf
Read Count: 6336377

DOWNLOAD

Lathea 4. by S. Bardet Book Resume:

1938-at írnak. Lathea tudja, mit várhat az élettől és megbékél azzal, ami jut neki. Ám felbukkan egy férfi, hogy a feje tetejére állítsa az érzéseit, megkísértse a nagyúri élet pompájával. Hogyan lehet ellenállni a vonzásnak? Egyáltalán érdemes-e, mialatt egy háborúhoz töltik a fegyvereket? Ami előbb kitörhet, mint bárki gondolná, a biztos rosszat elsöpörheti, hogy helyébe a kiszámíthatatlanság tolakodjon. A világégés előestéjén Lathea egyedül marad, belehabarodva egy rejtélyes oroszba, akire nem támaszkodhat. Aki visszatér a maga világába, ő viszont ott áll egyedül a világot felemésztő örvényben, ami elsodorja addigi életét és vele együtt mindenkit, aki a szívének kedves.

Ikrek

Ikrek [Pdf/ePub] eBook ISBN-10:
Author: Saskia Sarginson
Publisher: Alexandra Kiadó
File Size: 855 KB
File Format: Pdf
Read Count: 4970278

DOWNLOAD

Ikrek by Saskia Sarginson Book Resume:

Megindító regény az ikrek közötti széttéphetetlen kötelékről és egy titokról, amely mégis elválasztja őket. Egyek voltak, amíg egy elképzelhetetlen tragédia el nem szakította őket egymástól. Isolte és Viola ikrek. Gyermekkorukban elválaszthatatlanok voltak, felnőttként mégis nagyon különböznek egymástól: Isolte sikeres újságíró egy divatmagazinnál, Londonban él, a barátja fotós; Viola pedig eltökélt boldogtalanságában az egész életét beárnyékoló táplálkozási zavarral küzd. Mi történt oly sok évvel ezelőtt, ami ilyen messze ágazó ösvényekre terelte az ikrek életét? Miközben mindketten elkezdik felfejteni annak a réges-régi, félig elfeledett nyár tovagyűrűző tragédiáit, a múlt rémisztő titkai visszatérnek és azzal fenyegetnek, hogy ellehetetlenítik az életüket... Mágikus tájak, vadregényes gyermekkori kalandok és egy szörnyűség, amely fokozatosan lopózik elő a múlt árnyai közül. Az Ikrek részben szerelmi történet, részben lélektani feszültséggel teli krimi. Saskia Sarginson gyermekkorát a vidéki Suffolkban töltötte, ahol a regény is játszódik. Mielőtt főállású író lett volna, angol irodalmat tanult a Cambridge-i Egyetemen. Kreatív írásból diplomázott, majd szerkesztőként, szövegíróként, reklámszövegíróként és forgatókönyv-szerkesztőként dolgozott. London déli részén él négy gyermekével, akik közül két lánya egypetéjű ikerpár. Az Ikrek az első regénye. Olvasson bele: Részlet a könyvből A Könyvjelző magazin 2014. márciusi számában megjelent cikk: A gyógyulás regénye A Könyvjelző magazin 2014. áprilisi számában megjelent cikk: "Jó most nőnek és írónak lenni

Vadvirágos nyarak

Vadvirágos nyarak [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9630995271
Author: Taylor, Kathryn
Publisher: Kossuth Kiadó
File Size: 1226 KB
File Format: Pdf
Read Count: 7016691

DOWNLOAD

Vadvirágos nyarak by Taylor, Kathryn Book Resume:

Zoe Bevan, a harmincas évei elején járó, sikeres, londoni üzletasszony nehéz döntés előtt áll: életét csak egy rendkívül kockázatos műtét mentheti meg. Mielőtt alávetné magát a beavatkozásnak, elhatározza, hogy még egyszer visszatér Cornwallba, ahol tizennégy éve – alig tizenkilenc évesen – élete legboldogabb napjait töltötte. A gondtalan nyarat azonban imádott bátyja, Chris tragikus és rejtélyes halála egyik pillanatról a másikra beárnyékolta. Zoe – immár sok-sok év után – mindenáron ki akarja deríteni, miért és hogyan halt meg a testvére azon a szörnyű nyári napon. Cornwallban találkozik élete első nagy szerelmével, Jackkel, és újra felébred benne a remény, hogy talán a férfival élheti le az életét. Ám a nyomozás során szembesülnie kell azzal, hogy a múlt árnyai a jövőt is romba dönthetik… Kathryn Taylor izgalmakban, mély érzelmekben és fordulatokban gazdag családregénye párhuzamosan két helyszínen – a dél-angliai Cornwall megye egyik tengerparti üdülővárosában, Penderakban és Londonban – játszódik.

Párizs árnyai

Párizs árnyai [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9635385196
Author: Tess Gerritsen
Publisher: Vinton Kiadó Kft.
File Size: 664 KB
File Format: Pdf
Read Count: 9512637

DOWNLOAD

Párizs árnyai by Tess Gerritsen Book Resume:

Nagybátyja kegyesen azt hazudta Berylnek, hogy szülei, akik az angol titkosszolgálatnál dolgoztak, bevetés közben veszítették életüket Franciaországban. Húsz évvel később azonban a lánynak egyszer csak azt kell hallania, hogy apja kettős ügynök, vagyis áruló volt, és ő ölte meg a feleségét, aztán pedig öngyilkos lett. Beryl ezt nem akarja elhinni. Hogy kiderítse az igazságot, Párizsba utazik, s a jóképű, de legalább annyira rejtélyes egykori amerikai titkos ügynök, Richard Wolf segítségével nyomozásba kezd. A múlt azonban ennyi idő után is kísért, és egyesek, az eszközökben nem válogatva, mindent megtesznek azért, hogy soha ne derüljön ki, mi és miért történt valójában húsz évvel ezelőtt…

Júlia 540.

Júlia 540. [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9635387326
Author: Anna Cleary
Publisher: Vinton Kiadó Kft.
File Size: 593 KB
File Format: Pdf
Read Count: 5793409

DOWNLOAD

Júlia 540. by Anna Cleary Book Resume:

Döbbenten áll a hálószobája ajtajában Joe. Egy gyönyörű nő fekszik az ágyában, igaz, nem ismeretlen: Mirandi az, élete első nagy szerelme. Évekkel korábban ő vezette be a lányt a gyönyörök birodalmába, és amikor nemrég váratlanul felbukkant, alkalmazta a cégénél. Mirandinak most csak egy iratot kellett volna elhoznia, de Joe nagy elégtétellel állapítja meg, hogy amíg a lány rá várt, úgy tűnik, levették lábáról a szép emlékek…

Time's Convert

Time's Convert [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 0399564527
Author: Deborah Harkness
Publisher: Penguin
File Size: 1579 KB
File Format: Pdf
Read Count: 6341970

DOWNLOAD

Time's Convert by Deborah Harkness Book Resume:

From the #1 New York Times bestselling author of A Discovery of Witches—look for the hit TV series “A Discovery of Witches,” streaming on AMC Plus, Sundance Now and Shudder. Season 2 premieres January 9, 2021! What does it truly take to become a vampire? On the battlefields of the American Revolution, Matthew de Clermont meets Marcus MacNeil, a young surgeon from Massachusetts, during a moment of political awakening when it seems that the world is on the brink of a brighter future. When Matthew offers him a chance at immortality and a new life free from the restraints of his puritanical upbringing, Marcus seizes the opportunity to become a vampire. But his transformation is not an easy one and the ancient traditions and responsibilities of the de Clermont family clash with Marcus's deeply held beliefs in liberty, equality, and brotherhood. Fast-forward to contemporary Paris, where Phoebe Taylor--the young employee at Sotheby's whom Marcus has fallen for--is about to embark on her own journey to immortality. Though the modernized version of the process at first seems uncomplicated, the couple discovers that the challenges facing a human who wishes to be a vampire are no less formidable than they were in the eighteenth century. The shadows that Marcus believed he'd escaped centuries ago may return to haunt them both--forever. A passionate love story and a fascinating exploration of the power of tradition and the possibilities not just for change but for revolution, Time's Convert, the fourth books in the All Souls Series channels the supernatural world-building and slow-burning romance that made the previous books instant bestsellers to illuminate a new and vital moment in history, and a love affair that will bridge centuries.

Year Zero

Year Zero [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 0345534484
Author: Rob Reid
Publisher: Del Rey
File Size: 1989 KB
File Format: Pdf
Read Count: 3598794

DOWNLOAD

Year Zero by Rob Reid Book Resume:

NEW YORK TIMES BESTSELLER Low-level entertainment lawyer Nick Carter thinks it’s a prank, not an alien encounter, when a redheaded mullah and a curvaceous nun show up at his office. But Frampton and Carly are highly advanced (if bumbling) extraterrestrials. The entire cosmos, they tell him, has been hopelessly hooked on American pop songs ever since “Year Zero” (1977 to us), resulting in the biggest copyright violation since the Big Bang and bankrupting the whole universe. Nick has just been tapped to clean up this mess before things get ugly. Thankfully, this unlikely galaxy-hopping hero does know a thing or two about copyright law. Now, with Carly and Frampton as his guides, Nick has forty-eight hours to save humanity—while hoping to wow the hot girl who lives down the hall from him.

Most adj esélyt

Most adj esélyt [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9633871301
Author: Anita Weaver
Publisher: Adamo Books
File Size: 1142 KB
File Format: Pdf
Read Count: 2082460

DOWNLOAD

Most adj esélyt by Anita Weaver Book Resume:

Rachel egyedülálló, elvált nő, aki egy véletlen telefonhívás során megismeri álmai férfiát. Legalábbis úgy tűnik, amíg személyesen nem találkozik vele. Alex a legvonzóbb férfi, akivel valaha is találkozott. És pont ez a baj. A nőnek volt már része egy zátonyra futott házasságban, ami épp elég volt a számára. Pusztán félelemből képes félredobni a kapcsolatot, esélyt sem adva maguknak. De a sors újra összehozza őket, és már-már képes hinni benne, hogy Alex mellett boldog lehet, amíg a körülmények meg nem változnak. A szakítás mély nyomott hagy mindkettejükben, amit talán sohasem képesek feldolgozni. De sors mást rendelt a számukra. Ha küzdelmek árán is, is de egymás mellett a helyük, csak az utat kell végig járniuk.

The Book of Life

The Book of Life [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 0698163478
Author: Deborah Harkness
Publisher: Penguin
File Size: 1757 KB
File Format: Pdf
Read Count: 5655260

DOWNLOAD

The Book of Life by Deborah Harkness Book Resume:

The #1 New York Times bestselling series finale--sequel to A Discovery of Witches and Shadow of Night, that sets up Time's Convert. Look for the hit TV series “A Discovery of Witches” airing Sundays on AMC and BBC America, and streaming on Sundance Now and Shudder. After traveling through time in Shadow of Night, the second book in Deborah Harkness’s enchanting series, historian and witch Diana Bishop and vampire scientist Matthew Clairmont return to the present to face new crises and old enemies. At Matthew’s ancestral home at Sept-Tours, they reunite with the cast of characters from A Discovery of Witches—with one significant exception. But the real threat to their future has yet to be revealed, and when it is, the search for Ashmole 782 and its missing pages takes on even more urgency. In the trilogy’s final volume, Harkness deepens her themes of power and passion, family and caring, past deeds and their present consequences. In ancestral homes and university laboratories, using ancient knowledge and modern science, from the hills of the Auvergne to the palaces of Venice and beyond, the couple at last learn what the witches discovered so many centuries ago. With more than one million copies sold in the United States and appearing in thirty-eight foreign editions, A Discovery of Witches and Shadow of Night have landed on all of the major bestseller lists and garnered rave reviews from countless publications. Eagerly awaited by Harkness’s legion of fans, The Book of Life brings this superbly written series to a deeply satisfying close.

Az idő rabjai

Az idő rabjai [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9632667271
Author: Deborah Harkness
Publisher: Alexandra Kiadó
File Size: 543 KB
File Format: Pdf
Read Count: 8239313

DOWNLOAD

Az idő rabjai by Deborah Harkness Book Resume:

Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid idõre minden lehetségesnek tûnik, és Marcus örömmel kap a lehetõségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktõl való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev õsi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlõség, testvériség eszméjével. Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerûnek tûnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idõk végezetéig kísérthetik mindkettejüket. A történelmi hûséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítõ Deborah Harkness új regénye kötelezõ olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetõt kínál a szerzõ univerzumába.

Idol

Idol [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 0990715728
Author: Kristen Callihan
Publisher: Plain Jane Books
File Size: 1085 KB
File Format: Pdf
Read Count: 4398715

DOWNLOAD

Idol by Kristen Callihan Book Resume:

Libby I found Killian drunk and sprawled out on my lawn like some lost prince. With the face of a god and the arrogance to match, the pest won’t leave. Sexy, charming, and just a little bit dirty, he’s slowly wearing me down, making me crave more. He could be mine if I dare to claim him. Problem is, the world thinks he’s theirs. How do you keep an idol when everyone is intent on taking him away? Killian As lead singer for the biggest rock band in the world, I lived a life of dreams. It all fell apart with one fateful decision. Now everything is in shambles. Until Liberty. She’s grouchy, a recluse —and kind of cute. Scratch that. When I get my hands on her, she is scorching hot and more addictive than all the fans who’ve screamed my name. The world is clamoring for me to get back on stage, but I’m not willing to leave her. I’ve got to find a way to coax the hermit from her shell and keep her with me. Because, with Libby, everything has changed. Everything.

Shadow of Night

Shadow of Night [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 1101578939
Author: Deborah Harkness
Publisher: Penguin
File Size: 1675 KB
File Format: Pdf
Read Count: 885040

DOWNLOAD

Shadow of Night by Deborah Harkness Book Resume:

The #1 New York Times-bestselling sequel to A Discovery of Witches, book two of the All Souls Series. Look for the hit TV series “A Discovery of Witches,” streaming on AMC Plus, Sundance Now and Shudder. Season 2 premieres January 9, 2021! Picking up from A Discovery of Witches' cliffhanger ending, Shadow of Night takes reluctant witch Diana Bishop and vampire geneticist Matthew Clairmont on a trip through time to Elizabethan London, where they are plunged into a world of spies, magic, and a coterie of Matthew's old friends, the School of Night. As the search for Ashmole 782--the lost and enchanted manuscript whose mystery first pulled Diana and Matthew into one another's orbit--deepens and Diana seeks out a witch to tutor her in magic, the net of Matthew's past tightens around them. Together they find they must embark on a very different - and vastly more dangerous - journey. "A captivating and romantic ripping yarn,"** Shadow of Night confirms Deborah Harkness as a master storyteller, able to cast an "addictive tale of magic, mayhem and two lovers."**

Vér és kereszt

Vér és kereszt [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 9634246508
Author: Divine Spark
Publisher: Publio Kiadó Kft.
File Size: 1714 KB
File Format: Pdf
Read Count: 7583353

DOWNLOAD

Vér és kereszt by Divine Spark Book Resume:

A drámai hangvételű, fekete humorral átszőtt sztori, egy különc hippi életét göngyölíti fel. Szívbemarkoló történet egy halálos szerelemről, melynek főhőse egy valódi fekete bárány, aki Blanka névre hallgat. Egy furcsa nőszemély, egy szeleburdi lélek, aki különcsége folytán ösztönösen kilóg a sorból. A regény műfaját tekintve spirituális szatíra. Eredeti avantgárd alkotás. Lélekboncolgató, analitikus gyöngyszem, egy igaznak hitt szerelemről, mely a várva várt mennyország helyett váratlanul a pokolba taszít, valamint az illúzió haláláról, mely leráncigál a könyörtelen valóságba. Van e kiút a pokolból? Képes e megváltani magát Blanka a hit ereje által? Sikerül e lekászálódnia véres munkával a keresztről? Sikerül e megküzdenie démonaival? Sikerül e végig vergődnie a sötét alagúton? Sikerül e rálelnie a kiútra, mely a fényre vezet? A válaszok a sorok közt lapulnak.

The Forest

The Forest [Pdf/ePub] eBook ISBN-10: 0804151024
Author: Edward Rutherfurd
Publisher: Ballantine Books
File Size: 1280 KB
File Format: Pdf
Read Count: 8986512

DOWNLOAD

The Forest by Edward Rutherfurd Book Resume:

“AS ENTERTAINING AS SARUM AND RUTHERFURD’S OTHER SWEEPING NOVEL OF BRITISH HISTORY, LONDON.” –The Boston Globe “Engaging . . . A sprawling tome that combines fact with fiction and covers 900 years in the history of New Forest, a 100,000-acre woodland in southern England . . . Rutherfurd sketches the histories of six fictional families, ranging from aristocrats to peasants, who have lived in the forest for generations. . . . But the real success is in how Rutherfurd paints his picture of the wooded enclave with images of treachery and violence, as well as magic and beauty.” –The New York Post “THE FOREST IS MICHENER TOLD WITH AN ENGLISH ACCENT.” –St. Louis Post-Dispatch “TALES OF LOVE AND HONOR, DECEIT AND VIOLENCE, INHERITANCE AND LOSS.” –San Jose Mercury News

Fall

Fall [Pdf/ePub] eBook ISBN-10:
Author: Kristen Callihan
Publisher: Plain Jane Books
File Size: 1762 KB
File Format: Pdf
Read Count: 3604057

DOWNLOAD

Fall by Kristen Callihan Book Resume:

The first time I met Jax Blackwood things went a little sideways. In my defense, I didn’t know he was Jax Blackwood—who expects a legendary rock star to be shopping for groceries? More importantly, a blizzard was coming and he was about to grab the last carton of mint-chocolate chip. Still, I might have walked away, but then he smugly dared me to try and take the coveted ice cream. So I kissed him. And distracted that mint-chip right out of his hands. Okay, it was a dirty move, but desperate times and all that. Besides, I never expected he’d be my new neighbor. An annoying neighbor who takes great pleasure in reminding me that I owe him ice cream but would happily accept more kisses as payment. An irresistible neighbor who keeps me up while playing guitar naked–spectacularly naked–in his living room. Clearly, avoidance is key. Except nothing about Jax is easy to ignore—not the way he makes me laugh, or that his particular brand of darkness matches mine, or how one look from him melts me faster than butter under a hot sun. Neither of us believes in love or forever. Yet we’re quickly becoming each other’s addiction. But we could be more. We could be everything. All we have to do is trust enough to fall